Dingen over mensen die je liever niet wist

Man en vrouw willen liever terug broer en zus zijn

jamie en tom

jamie en tomEen jong koppel uit Ruddervoorde gaat na amper zeven maanden huwelijk terug scheiden. Kenny (21) en Sanny (19) Daelemans zouden liever terug gewoon zoals vroeger broer en zus zijn.

Wat begon als een mooi sprookje, eindigt voor Kenny en Sanny in een ware nachtmerrie. De voormalige broer en zus stapten zeven maand geleden in het huwelijksbootje. Sinds enkele dagen zijn de twee echter opnieuw uit elkaar. Het duo wil liever gewoon terug broer en zus zijn, zoals voor hun huwelijk. Hun seksuele relatie willen de twee wel onderhouden.

Kenny en Sanny maken deel uit van het kroostrijke gezin van papa Benny (38) en mama Mimmy (36), dat verder nog zeven kinderen telt. Beide ouders waren zeven maand geleden buitengewoon trots toen hun kinderen elkaar leken gevonden te hebben, en besloten om in het huwelijksbootje te stappen. ‘Kenny en Sanny volgden hun hart. Liefde kan toch zo mooi zijn’, zegt een geëmotioneerde Benny. ‘Het is dan ook triest om te zien dat ze vandaag terug gewoon broer en zus willen zijn. Mama en papa zijn zwaar ontgoocheld.’

Kenny ziet na mislukte relaties met zijn jongere zussen Kelly (18) en Jacky (16), en zijn nichtje Britney (15) nu opnieuw de liefde mislukken. Ook Sanny mislukte eerder al met haar grootvader Ricky (56) en oom Ricky junior (37). Beide ex-geliefden wensten zelf niet te reageren, maar grote broer Wesley (22) liet weten dat hun verdriet onbeschrijfelijk is. ‘Hun hele hele wereld stort in. Al hun mooie dromen over gelukkig samen oud worden, worden ineens met de grond gelijk gemaakt.’

Kenny en Sanny hebben samen twee kinderen, Chesney (2 jaar) en Heavenly (3 maanden). Vader en grootvader Benny hoopt dat beide kleinkinderen wel zullen slagen waarin zijn eigen kinderen mislukten, en dat is huwen en heel veel kindjes krijgen. ‘Dat zou van mij een heel trotse grootvader maken.’